Livrare si retur

JOY00801-removebg-preview

Livrare si retur

Livrarea produselor

Livrarea produselor este gratuita pentru comenzi mai mari de 150 RON, prin curier, exclusiv pe te teritoriul Romaniei, doar in zonele de acces ale acestora. Adresa la care produsul se livreaza este specificata in formularul de finalizare a comenzii, unde sunt necesare toate campurile solicitate de formular.
Daca doresti sa anulezi o comanda abia plasata, te rog sa iei legatura cu mine cat mai rapid, prin modalitatile de contact prezentate in sectiunea dedicata, iar daca ai platit folosind cardul, iti voi rambursa banii imediat ce vor intra in posesia mea.

Returul produselor

Daca nu esti multumit de produs, sau acesta are un defect nespecificat in descriere, poti folosi orice metoda de contact prezenta in sectiunea dedicata si vom gasi o modalitate de solutionare.
Nu voi putea rambursa suma platita, pentru motive precum produsul este prea mic, fiecare dintre acestea fiind masurate, iar detaliile fiind prezentate pentru fiecare produs in parte, la sectiunea Informatii suplimentare. Nu se accepta returul produselor personalizate.

Shopping Cart